Lokalet

Rruga F, ku ndodhet Swiss Prome Residence është e ardhmja për biznesin

Lokalet në Swiss Prim Residence janë të përshtatshme për të gjitha veprimtaritë e afarizmint, andaj na kontaktoni për të përfituar çmimet e favorshme që mund t’ju ofrohen në këtë fazë të ndërtimit.

Parking Service

clinic and medical

Fitness Center

Bank On-site

Cleaning Service

Spa center

Lounge with Wi-Fi

food court

Restorante dhe kafiteri

Me popullimin e Rrugës F, gjë e cila do të ndodh në afat rekord duke parë dinamikën e punëve, restoranti apo kafiteria do të ishte biznes tejet atraktiv dhe i garantuar duke parë planimetrinë dhe mundësitë që ofrohen në Swiss Prime Residence.

Dyqane të ndryshme

Frekuentimi i madh i veturave dhe këmbësorëve në Rrugën F, e bën tejet atraktiv hapjen e dyqaneve të ndryshme në kompleksin Swiss Prime Residence. Me hapësirën e madhe që është në dispozicion të lokaleve, dyqani juaj i ardhshëm mund të gëzojë hapësirën perfekte.

Zyre

Rruga F do të ofrojë qasje të shpejtë në të gjithë qytetin, pjesën e brendshme dhe atë të jashtme. Duke ditur këtë fakt, të pasurit një zyrë në kompleksin Swiss Prime Residence është përparësi e rëndësishme për afarizmin tuaj.