Aty ku cilësia bën diferencën

Swiss Prime Residence

Mirë se vini në Swiss Prime Residence!

Swiss Work Construction është kompani projektuese ndërtimore e themeluar në vitin 2018 si shoqëri me përgjegjësi të kufizuar. Kompania gjithnjë ka hulumtuar për mundësi investimi në Kosovë, prandaj, me rastin e dakordimit te partnerve nga Zvicrra dhe nga Kosova , “SWISS Work Construction” me sukses ka filluar projektimin e kompanies në Prishtinë,njekohsisht eshte dakorduar me partneret e ri mbi ndertimin e objektit afaristo banesor ne Mati 1( afer banesave te bardha ne Bregu Diellit).

Qellimi – SWISS Work Construction eshte fokusuar te jete kompani lidere ne Kosovo dhe ne rajon per nga ndertimet te larta dhe te ulta dhe besoi qe Zvicrren do ta sjellim ketu per nga nga kualiteti i ndertimeve.
“Swiss Prime”, është produkti më i ri nga kompania jonë, me të cilin tentojmë të vendosim një standard të ri të banimit kualitativ dhe komfor

Punojmë për më të mirën! Garantojmë cilësi maksimale!